NAGELSTUDIO BERGEN OP ZOOM

Marlot, Maureen & Richelle

Nagelstudio Bergen op Zoom wordt binnen bij Van Top Tot Teen verzorgt door Marlot, Maureen en Richelle.

 

Alle drie zijn gediplomeerd in manicure- en nagelstyling. U kan bij hen allen terecht voor diverse behandelingen zoals kunstnagels van gel, gellak en diverse manicurebehandelingen onder het genot van een kopje koffie/thee en een hoop gezelligheid.

 

Kunstnagels worden veelal gezet voor de verlenging van de nagel door middel van acryl of gel. Acryl kenmerkt zich door hardheid en duurzaamheid. De nagel wordt opgebouwd met een combinatie van poeder en vloeistof en hardt uit aan de lucht. Gel daarentegen is een dikke, stroperige substantie die uithardt door UV-licht. Gel is iets flexibeler dan acryl en beiden worden op een verschillende wijze aangebracht.

 

Gellak is op dit moment het meest gewilde product op de markt. Het ideale product voor vrouwen die extra lang willen genieten van perfect gelakte nagels. Gellak is duurzaam, heeft een blijvende glans en geeft stevigheid aan de natuurlijke nagels. Het wordt aangebracht als nagellak, maar moet worden uitgehard onder LED licht. Bij verwijdering is de beschadiging aan de natuurlijke nagel minimaal dankzij het soak-off systeem waarbij niet op de nagel gevijld hoeft te worden.

 

Hygiënisch werken staat bij ons hoog in het vaandel. Iedere klant heeft een eigen setje vijlen die bewaard worden in een apart mapje. Na iedere behandeling worden deze samen met de andere instrumenten gedesinfecteerd en heel de werkunit wordt na uw bezoek gereinigd en gedesinfecteerd zodat de volgende klant kan plaats nemen. Bovendien werken alle nagelstylisten met handschoenen en een mondkapje. Wij doen er alles aan om uw handen optimaal en gezond te krijgen en te houden.

 

Elke dag streven de dames ernaar dat iedere klant met mooie en verzorgde handen en zeer tevreden onze nagelstudio in Bergen op Zoom bij Van Top tot Teen verlaten. Bent u na het lezen enthousiast geworden? Neem dan gerust contact met Van Top tot Teen op voor het maken van een afspraak!

 

Tot ziens in onze Nagelstudio Bergen op Zoom

Schiethoek 60
0164-259988