NIMUE

STREEF NAAR DE PERFECTE HUID! 

Acne behandeling – Wat is acne?

Acne komt vooral voor op gezicht, rug en borst. Dit is een huidaandoening met een chronisch karakter. Acne Vulgaris: in het kort acne, een medische term voor jeugdpuistjes. Het zijn kleine ontstekingen van de huid in en rondom de talgklieren. Bij de één zijn het een paar puisjes of mee-eters, en bij de ander een huidaandoening die veel psychische problemen kent in het dagelijkse leven.

 

Vaak probeert men acne te camoufleren.

Met cosmetica waardoor er een verstopping veroorzaakt wordt van de talgklieren. Hierdoor vererger je het probleem juist. Spanning en stress kunnen het niet verergeren, vaak is het eerder dat het stress veroorzaakt. Helaas kun je acne niet voorkomen.

Wel kunnen we dit zeer goed  behandelen waardoor we ervoor kunnen zorgen dat de huid rustiger wordt en rustig blijft totdat het uiteindelijk vanzelf weer overgaat. Hoe langer dit huidbeeld bestaat en er niet of voldoende behandeld wordt, des te groter is de kans op blijvende schade.

Hoe ontstaat dit?

Niet door slechte hygiëne, maar goede hygiëne is wel van belang! Regelmatig je handen goed wassen en nooit zelf aan je huid knijpen.

Er bestaat geen standaard behandeling. Deze behandeling vereist maatwerk, omdat van te voren niet bekend is hoe iemand op een behandeling zal reageren.

 

Acne Behandeling:

Naast de behandeling is het zeer belangrijk om de huid thuis op de juiste manier te behandelen.

Naast het efficiënt reinigen is het gebruik van de juiste crèmes en serums erg belangrijk. Deze moeten actieve ingrediënten bezitten die de poriën reinigen en ontstekingsremmend werken. Ook chloorhoudende of oliehoudende producten kunnen een rol spelen.

Na één behandeling is er vaak na een aantal dagen al een lichte verbetering te zien. Helaas is het probleem  niet in één enkele behandeling verholpen, maar zal dit met een aantal behandelingen gepaard gaan.

Hierin wordt u door mij volledig begeleid, want ik help u graag. Een consult is altijd gratis.

Specialisatie

Wij zijn ANBOS VO gespecialiseerd in deze behandelingen, en volgen jaarlijks onze bijscholingen en accreditaties. U kunt uw zorgpolis nakijken voor de vergoedingen die hieraan verbonden zijn. Of u in aanmerking komt voor vergoedingen kunt u nalezen in uw zorgpolis.

 

UW PERFECTE HUID MET NIMUE!

Nimue producten en behandelingen zijn gebaseerd op uitzonderlijke ingrediënten, die worden vervaardigd aan internationaal erkende laboratoria. De wetenschappers houden zich aan hoge kwaliteitsstandaarden om zodoende te verzekeren dat ieder product kwalitatief hoogwaardig is en voldoet aan de verwachtingen van de veeleisende klant.

Ingrediënten:

In de producten worden  de nieuwste wetenschappelijke ingrediënten gebruikt. Deze worden gewonnen uit biotechnologische en natuurlijke bronnen. Alle werkstoffen zijn natuurlijk en plantaardig, er worden geen kunstmatige werkstoffen en parabenen gebruikt.

Alles is vrij van geur- kleurstoffen en parfums. Niet op dieren getest en van de meeste producten is er een Refill verkrijgbaar. Producten bevatten geen agressieve stoffen, minerale oliën, lanoline, formaldehyde of synthetische geurstoffen en zijn getest in vitro en vivo.

De filosofie

Met een hoogst effectief maar makkelijk resultaat georiënteerde benadering in de behandeling en producten ervaren zowel de huidspecialist als consument een prachtig resultaat.

De filosofie is gebaseerd op

1 Derma-Cosmeceutical ( behandeld de schade in of op de huid en creëert een gezonde huid door actieve huidverbetering)

 • Nieuwe Cosmetica
 • Uniek concept
 • Tijdelijke Healingcrisis
 • Consult

2 Vier behandelprincipes

 • Verjonging
 • Herstel
 • Anti-Oxidatie
 • Zonbescherming

 

 Vier unieke huidclassificaties

 • Droge/vochtarme huid
 • Pigmentproblemen
 • Probleemhuid
 • Overgevoelige huid

3 fase systeem

 • Fase 1 Thuisverzorging
 • Fase 2 Activering van de producten
 • Fase 3 Behandelingen

Door dit systeem aan te houden behandelen we de dieper gelegen huidlagen met een gezonde huid als resultaat.

Dit Fase 3 systeem wordt het NIMUE SKIN HEALTH PROGRAMMA genoemd.

Waarom dit systeem?

Traditionele huidverzorging heeft een minimaal effect bij huidverjonging en huidverbetering. Ook is er geen natuurlijke stimulatie van de gezondheid van de huid. Het voornaamste effect van traditionele cosmetica is gebaseerd op het beschermen en versoepelen van de huid.

Een van de problemen die wordt veroorzaakt bij traditionele cosmetica is vochtverlies. Hierdoor vraagt de huid om meer hydratatie. De huid zal sneller tekenen van veroudering laten zien en vragen om rijkere producten. Dit alles geeft een neerwaartse spiraal op het gebied van hydratatie.

Deze nieuwe generatie van de Nimue producten zijn derma-cosmeceuticals.

Wat kunt u verwachten?

 • Herstel van natuurlijke vitaliteit
 • Toename van de elasticiteit van de huid.
 • Vermindering van lijntjes en rimpels
 • Een jongere gezonde stralende huid
 • Normalisering van de talghuishouding
 • Reductie van hyperpigmentatie
 • In balans brengen van de probleemhuid
 • Verfijnen van de huidstructuur 


HUIDVERZORGING

Nimue Core Behandeling

Een verzorgende basisbehandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Ideaal om een aantal keren te ondergaan om de huid in een korte tijd op te peppen.

Nimue Support Behandeling

Een verzorgende behandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Een aansluitend masker zorgt ervoor dat de huid eveneens optimaal gevoed wordt.

Nimue Deluxe Behandeling

Een luxe behandeling waarbij behalve het reinigen en peelen de huid eveneens wordt voorzien van een flinke dosis anti-oxidanten. Na een voortreffelijke massage wordt de behandeling afgesloten met een speciaal modellerend masker of collageen vliesmasker voor een ultieme beleving.

Nimue Glycolic Behandeling

Deze behandeling zorgt ervoor dat zonbeschadiging wordt herstelt en rimpeltjes worden verfijnt dankzij glycolzuur. Vervolgens wordt de huid voorzien van een hoge dosis vocht met het rijke en romige super hydrating mask voor comfort en verzadiging van de huid.

 

HUIDVERJONGING

Nimue Microneedling

Behandeling waarbij aanmaak van collageen wordt gestimuleerd door de microneedling roller, waarbij ultrafijne naaldjes de huid op een gecontroleerde manier beschadigen. Door specifieke werkstoffen in de huid te brengen zal de huid gladder worden en zichzelf verjongen door collageen aanmaak. De beste optie bij een gepeelde huid voor de meeste huidverjonging.

Nimue hyaluronic

Comfortabele en sterk hydraterende behandeling voor de vochtarme, rijpe huid met rimpeltjes of volumeverlies. Dankzij hyaluronzuur wordt de vochtbalans herstelt en de stofwisseling geoptimaliseerd.

Nimue Anti-aging

Complete behandeling voor rimpelvermindering bij de rijpere huid met eventueel zonbeschadiging. Voorziet de huid van comfort en verzadigt de droge huid.

 

HUIDVERBETERING

Nimue Peel Intens

Voor iedereen die een nieuwe huid wil! Deze specialistische behandeling bestrijdt acne en stimuleert collageen. Ideaal om een paar keer per jaar af te wisselen met alle andere behandelingen om de huid energiek en fit te houden!

NIMUE-SRC™

De nieuwe NIMUE-SRC™ behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd met specifieke combinaties en concentraties van zuren. Voor het vernieuwen van de opperhuid, het verwijderen van de beschadigde buitenste huidlagen en het stimuleren van een gezonde epidermale groei.

Nimue SRC Problematic Skin

Speciaalbehandeling waarbij de acne huid intensief wordt gepeeld, vernieuwd en voorzien wordt van werkstoffen die ontstekingsremmend werkt en de genezing van acne ondersteunt. Ook ideaal voor de glimmende huid.

Nimue SRC Hyperpigmented Skin

Speciaalbehandeling waarbij alle soorten pigmentvlekken worden behandeld en verhelderd. De huid wordt op een gecontroleerde wijze gepeeld, terwijl specifieke actieve werkstoffen zorgen voor het verminderen van kleurverschillen. Geeft tevens een mooie glans en volume aan de huid.

Nimue SRC Environmentally Damaged Skin

Speciaalbehandeling voor de huid met zonbeschadiging en rimpeltjes. De huid wordt optimaal gepeeld terwijl huidverjongende werkstoffen diep in de huid worden getransporteerd voor ultieme huidverjonging

 

Nimue Core behandeling basis                                                                Tarief: € 59,–                             
Een zeer reinigende behandeling voor elk huidtype met een speciale enzympeeling en bio-active complex.

Nimue onderhouds behandeling: support                                                                            Tarief: € 79,–
Een actieve onderhoudsbehandeling. Dit is een zachte maar actieve behandeling met superieur resultaat. Verfijnt en geeft een stralende huidstructuur. Het verhoogt de elasticiteit en veerkracht. In overleg met uw specialist wordt de behandeling aangepast op uw huidclassificatie.

Nimue gevorderde behandeling: de luxe                                                                             Tarief: € 99,–
Dit is een uitgebreide onderhoudsbehandeling. Het verwijdert de dode huidcellen, verbetert de huidstructuur en werkt anti-aging. In overleg wordt de behandeling op uw huidclassificatie afgestemd.

Nimue Peel intens (acne)                                                                                                          Tarief: € 99,–
Een actieve peeling die tevens kalmerend werkt. Brengt talgproductie in balans en verbeterd de huidtextuur.

Nimue actieve glycolzuurbehandeling: Active Glycolic Treatment                   Tarief: € 99,–
Een actieve huidverjongingsbehandeling die zorgvuldig zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen inclusief een diepe reiniging. Het resultaat is een stralende en jeugdige uitstraling.

Nimue SRC Peeling:                                                                               Tarief: € 99,–
De SRC peeling) is een veilige intensieve peeling voor de problematische huid, die de huid in een korte tijd een gladdere uitstraling geeft. De SRC peeling zorgt ervoor dat de huid wordt gestimuleerd om zich te herstellen en te vernieuwen.

Nimue microneedling                                                                                                                   Tarief: € 130,–
intense huidverjongingsbehandeling om collageenstimulering te bevorderen (werkt 6 weken door)                           

Nimue Hyaluronic                                                                                                          Tarief  € 115,–
huidverjonging door hyaluronzuur  waardoor vochtbalans wordt herstelt en  stofwisseling geoptimaliseerd

Nimue anti-aging                                                                                                          Tarief  € 120,–
complete behandeling voor rimpelvermindering voor de rijpere huid. Zeer geschikt voor de extreem droge huid.

 

 

DURF JIJ DE UITDAGING AAN VOOR JOUW PERFECTE HUID?

De Nimue 12 Week Challenge is geinspireerd door de #NoMakeUp trend en bewijst hoe onze effectieve en wetenschappelijk onderbouwde producten de gewenste resultaten geven. Dit zorgt voor zelfvertrouwen zodat je jouw foundation kan laten staan. Overigens is een stralende huid alles wat je nodig hebt!