Een nieuwe huidverzorgingsroutine, met als doel zonder concealer en foundation de deur uitgaan en je toch zelfverzekerd voelen. Sounds good to me! De Nimue 12 Week Challenge is een uitdaging waarbij je verzorgingsproducten gebruikt die daadwerkelijk effect hebben en bij jóuw huid passen. Twaalf weken lang iedere dag de tijd nemen om de huid te reinigen en uitgebreid te verzorgen, met als resultaat dat je huid er in de dertiende week zó goed uitziet, dat je niet eens meer de behoefte hebt om foundation en/of concealer te dragen

 

WAT IS DE ”12 WEEK CHALLENGE”?

De Nimue 12 Week Challenge is geinspireerd door de #NoMakeUp trend en bewijst hoe onze effectieve en wetenschappelijk onderbouwde producten de gewenste resultaten geven. Dit zorgt voor zelfvertrouwen zodat je jouw foundation kan laten staan. Overigens is een stralende huid alles wat je nodig hebt!

 

GA JIJ DE UITDAGING AAN?

De 12 Week Challenge zorgt voor een transformatie in de diepere huidlagen dankzij vooruitstrevende en geconcentreerde formules om de gezondheid van de huid te herstellen en de huid zichtbaar te verfraaien.

Ga naar Van Top tot Teen Bergen op Zoom voor een gratis huidanalyse. Hier wordt de huidanalyse uitgevoerd door een professionele huidspecialist om het juiste huidtype of huidprobleem vast te stellen en een programma te maken afgestemd op jouw huid.

Dit zal ervoor zorgen dat je de allerbeste resultaten behaald met de 12 Week Challenge kit. Investeren in je huid geeft nu resultaat maar heeft ook voordelen op de lange termijn.

“Flawless skin doesn’t happen by accident, it happens by appointment.”

Tot ziens in ons centrum!