MANICURE - NAGELSTYLING

Nail'omi & Marlot

Binnen Van Top Tot Teen zijn Naomi Derwort en Marlot van Ginneken werkzaam als manicure- en nagelstylisten.

__

Mijn naam is Naomi Derwort en ik ben gediplomeerd manicure- en nagelstyliste. U kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen zoals kunstnagels van gel, gellak en diverse manicurebehandelingen onder het genot van een kopje koffie/thee en een hoop gezelligheid.

 

Kunstnagels worden veelal gezet voor de verlenging van de nagel door middel van acryl of gel. Acryl kenmerkt zich door hardheid en duurzaamheid. De nagel wordt opgebouwd met een combinatie van poeder en vloeistof en hardt uit aan de lucht. Gel daarentegen is een dikke, stroperige substantie die uithardt door UV-licht. Gel is iets flexibeler dan acryl en beiden worden op een verschillende wijze aangebracht.

 

Gellak is op dit moment het meest gewilde product op de markt. Het ideale product voor vrouwen die extra lang willen genieten van perfect gelakte nagels. Gellak is duurzaam, heeft een blijvende glans en geeft stevigheid aan de natuurlijke nagels. Het wordt aangebracht als nagellak, maar moet worden uitgehard onder LED licht. Bij verwijdering is de beschadiging aan de natuurlijke nagel minimaal dankzij het soak-off systeem waarbij niet op de nagel gevijld hoeft te worden.

 

Hygiƫnisch werken staat bij mij hoog in het vaandel. Iedere klant heeft een eigen setje vijlen die bewaard worden in een apart mapje. Na iedere behandeling worden deze samen met de andere instrumenten gedesinfecteerd. Ook werk ik met handschoenen en een mondkapje.

 

Elke dag streef ik ernaar dat klanten met mooie en verzorgde handen en zeer tevreden de salon verlaten. Bent u na het lezen enthousiast geworden? Neem dan gerust contact met mij op voor het maken van een afspraak!

__

Hallo, ik ben Marlot van Ginneken en werk als nagelstyliste bij Van Top Tot Teen. Ik heb mijn diploma’s gehaald voor manicure, gellak en gel. Verder volg ik graag cursussen om up to date te blijven in mijn mooie vak. Bij ons gezellige team sta ik u graag tot dienst om u van de mooiste nagels te voorzien. Natuurlijk onder het genot van een lekker bakje koffie en een gezellige babbel.

DVF_8803
creating-acrygel-nails-picjumbo-com
logo_nail