ONZE DROOM

Anja & Cynthia Augustijn

In deze rare en roerige periode heb ik tijd om mij voor te stellen aan jou!

Wie ben ik nu eigenlijk, wat doe ik en wat is mijn droom?

Ik ben Anja Augustijn-de Groen, 53 jaar en moeder van 3 prachtige volwassen kinderen met 2 lieve extra verliefde kinderen én ruim 31 jaar gelukkig getrouwd met René.

Als klein meisje keek ik al vol bewondering en met behoorlijke nieuwsgierigheid naar de pedicure die destijds de voeten van mijn beide ouders met regelmaat kwam verzorgen. Ik vroeg haar het hemd van haar lijf en passiefvol gaf zij mij antwoord, wat mij destijds al zeer nieuwsgierig naar dit vak maakte.

Ook alle crèmes die mijn moeder voor haarzelf had gekocht werd door mij bekeken, besnuft en vervolgens gesmeerd op mijn toet en benen.

Make-up dozen, groot of klein, werden door mij gespaard en iedere feestelijke gelegenheid stond er wel een op mijn verlanglijstje.

Mijn ouders runden een snel groeiend en druk bedrijf waarin ons hele gezin de mouwen moest opstropen om te kunnen helpen. Hard werken om je dromen en doelen te bereiken was de opvoeding. Het workaholic leven werd met de paplepel opgediend en ingegoten. Iedereen van ons gezin was druk doende met het familie bedrijf.

Na mijn MAVO en MEAO periode ben ik 8 jaar werkzaam geweest in het bankwezen waar ik diverse uiteenlopende werkzaamheden verrichtte in de particuliere en bedrijven sector. Dit was ook een waardevolle en fantastische tijd en een ervaring voor mij wat later heel goed van pas bleek te komen.

Maar mijn grote wens bleef ik koesteren; een eigen schoonheid/pedicuresalon!

Na onze huwelijksvoltrekking volgden al snel 2 kindjes achter elkaar en tijdens mijn derde zwangerschap groeide de wens om iets voor mezelf om handen te hebben. Deze wens duwde ik toch maar snel naar achter want naast tijd en geld kwam hier nogal veel bij kijken. Ik had immers 3 zeer kleine opgroeiende kindjes. Dan toch maar weer het bankwezen in?

Maar mijn liefhebbende man spoorde mij aan om mijn droom te gaan volgen.

Op 11-11 werd ons derde kindje geboren en eind november zat ik in de schoolbanken om pedicure te studeren. Dit ging mij zo goed af en met zeer goed gevolg haalde ik mijn allereerste diploma in de uiterlijke verzorging. Wederom pushte mijn man mij om door te gaan maar dan met schoonheidsverzorging. Daarna volgden nog vele diploma’s en certificaten en mijn eigen schoonheid/pedicure praktijk werd geboren.

Het was keihard werken, maar ach je krijgt niets voor niks en ons samenspel van opvoeden, werken en studeren ging ons beiden zeer goed af. Door mijn enorme gedreven passie werd het onze droom!

Deze droom werd 5 jaar geleden echt werkelijkheid!

Onze dochter, allround kapster van beroep, wilde zeer graag met haar moeder samenwerken. Een pand werd gekocht en ons gezamenlijk instituut Van Top tot Teen BoZ werd geboren.

Collega’s in de uiterlijke en (para)medische verzorging dienden zich al snel aan om bij ons aan te sluiten en ons team werd steeds meer compleet. Naast het opzetten en runnen van ons instituut bleef ik mijzelf verder ontwikkelen en manlief verzorgde de rand activiteiten voor ons bedrijf.

BAM! 75 diploma’s en certificaten staan momenteel op mijn teller! Ik ben gespecialiseerd en gediplomeerd Medisch Schoonheidsspecialiste Dermatologie én Medisch Pedicure! Mijn doelen zijn bereikt! Een prachtig goedlopend instituut samen met mijn dochter.

De heren in ons gezin zorgen voor de cijfertjes, wat geen onbelangrijke taak is natuurlijk! Mijn passie is overgewaaid naar mijn schoondochter, want ook zij vervuld de functie van pedicure momenteel in ons instituut. Hoe geweldig is dat!

Mijn droom, een prachtig familiebedrijf opzetten, runnen en nalaten aan onze nazaten dat is wat ik wil bereiken! Ben al een heel eind op weg en dat maakt mij gelukkig!

Waar ik ook helemaal blij van wordt is om mensen te kunnen helpen en blij te maken met prachtige pijnloze poezelige voeten, een prachtige gezonde huid en mooie handen. Geweldig dat onze dochter daar nog een mooi kapsel aan toe kan voegen!

Ik ben er heilig van overtuigd dat huidverbetering start als mensen goed in hun vel zitten. Mijn motto is dan ook; Goed voor jezelf zorgen is de eerste startfase!

Het verbeteren van jouw huid en voeten is een samenspel van jouw en mij. Dit gaat al van start bij ons eerste contact in ons instituut. Ik word enorm blij en trots als ik zie hoe jouw huid verbetert, de acne verdwijnt, die lijntjes en eczeem verminderen, en nog zoveel huidproblemen maar ook jouw voetproblemen geven mij een kick om te zorgen dat jij pijnvrij door het leven gaat!

Jouw huid is de spiegel van jezelf! Toch geweldig dat wij daar samen als (familie)team aan mogen werken!

Wil jij nog meer van ons weten of hoe ik jouw huidprobleem en/of pijnlijke voeten kan verbeteren? Maak een afspraak bij Van Top tot Teen en samen gaan wij jouw pad op tot verbetering!

Lieve groet,

Anja en Cynthia Augustijn