HET TEAM

Bij Van Top Tot Teen Bergen op Zoom werkt een team van specialisten die alles doen op het gebied van uiterlijke, (para)medische en innerlijke verzorging met een persoonlijk en vertrouwelijk karakter. Wij zijn een gemotiveerd, gediplomeerd en gecertificeerd team dat staat voor professionaliteit, advies en totale verzorging. We stellen u graag voor aan onze specialisten!

cynthia

Cynthia Augustijn is werkzaam als kapster en nagelstyliste binnen Van Top Tot Teen. Meer weten? Klik op ‘meer informatie’ hier onder.

anja

Anja Augustijn is eigenaresse van VTTT en werkzaam in meerdere specialiteiten binnen Van Top Tot Teen. Meer weten? Klik op ‘meer informatie’ hier onder.

corienne

Corienne van den Akker is werkzaam als medisch pedicure binnen Van Top Tot Teen. Meer weten? Klik op ‘meer informatie’ hier onder.

miranda

Miranda Zandee is werkzaam als allround nagelstyliste en wimperextension specialiste. Meer weten? Klik op ‘meer informatie’ hier onder.

marlot

Marlot van Ginneken is werkzaam als nagelstylise binnen Van Top Tot Teen. Meer weten? Klik op ‘meer informatie’ hier onder.

Alie

Alie Bruins is werkzaam als reflexzonetherapeut binnen Van Top Tot Teen. Meer weten? Klik op ‘meer informatie’ hier onder.

claudia

Claudia Videler is werkzaam als medisch pedicure binnen Van Top Tot Teen. Meer weten? Klik op ‘meer informatie’ hier onder.

naomi

Naomi Derwort is werkzaam als nagelstyliste binnen Van Top Tot Teen. Meer weten? Klik op ‘meer informatie’ hier onder.

symke

Symke Huijbregts is werkzaam als medisch pedicure en schoonheidsspecialiste. Meer weten? Klik op ‘meer informatie’ hier onder.

Thomas

Thomas Meesters is werkzaam als podotherapeut binnen Van Top Tot Teen. Meer weten? Klik op ‘meer informatie’ hier onder.

SONY DSC

Jurgen Wollaert is werkzaam als orthopedisch schoentechnieker binnen Van Top Tot Teen. Meer weten? Klik op ‘meer informatie’ hier onder.