HET TEAM

Bij Van Top Tot Teen Bergen op Zoom werkt een team van specialisten die alles doen op het gebied van uiterlijke, (para)medische en innerlijke verzorging met een persoonlijk en vertrouwelijk karakter. Wij zijn een gemotiveerd, gediplomeerd en gecertificeerd team dat staat voor professionaliteit, advies en totale verzorging. We stellen u graag voor aan onze specialisten!

SONY DSC

Cynthia Augustijn is werkzaam als kapster en nagelstyliste binnen Van Top Tot Teen. Meer weten? Klik op ‘meer informatie’ hier onder.

SONY DSC

Anja Augustijn is werkzaam in meerdere specialiteiten binnen Van Top Tot Teen. Meer weten? Klik op ‘meer informatie’ hier onder.

SONY DSC

Corienne van den Akker is werkzaam als medisch pedicure binnen Van Top Tot Teen. Meer weten? Klik op ‘meer informatie’ hier onder.

SONY DSC

Jurgen Wollaert is werkzaam als orthopedisch schoentechnieker binnen Van Top Tot Teen. Meer weten? Klik op ‘meer informatie’ hier onder.

SONY DSC

Marlot van Ginneken is werkzaam als nagelstylise binnen Van Top Tot Teen. Meer weten? Klik op ‘meer informatie’ hier onder.

SONY DSC

Alie Bruins is werkzaam als reflexzonetherapeut binnen Van Top Tot Teen. Meer weten? Klik op ‘meer informatie’ hier onder.

SONY DSC

Nancy van den Brand is werkzaam als masseuze en schoonheidsspecialist binnen Van Top Tot Teen. Meer weten? Klik op ‘meer informatie’ hier onder.

naomi-reserve

Naomi Derwort is werkzaam als nagelstyliste binnen Van Top Tot Teen. Meer weten? Klik op ‘meer informatie’ hier onder.

SONY DSC

Symke Huijbregts is werkzaam als medisch pedicure en schoonheidsspecialiste sinds april 2018. Ze is zeer gedreven om u van de juiste zorg en kennis te voorzien.