HUID,
ANTI-AGING

Anja Augustijn

Lees nu het interview met Anja Augustijn in Beautjournaal hier!

Dermatude

Gezien in LINDA.magazine, Beautyjournaal en Youtube!
Age natural, age beautiful

Meta Therapy is de perfecte oplossing. Een 100% natuurlijke huidverbeteringsmethode die direct zichtbare -bewezen!- resultaten geeft, zonder dat daar botox, injectables of zelfs plastische chirurgie aan te pas komt.

Veel behandelmogelijkheden

Dermatude Meta Therapy verbetert de algehele conditie van de huid: fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit. Naast de behandeling van het hele gelaat, hals of decolleté, kunnen ook individuele rimpels behandeld worden. Goed nieuws voor kraaienpootjes en droogtelijntjes: met Dermatude Meta Therapy kan tot direct onder de wimperrand gewerkt worden!

Hydropeptide

HydroPeptide behandelingen zijn ontworpen om de huid jeugdiger, voller en strakker te laten aanvoelen. En dat na slechts één behandeling! Met blijvende verbetering én resultaat! Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie. Zorgvuldig geselecteerde botanische extracten ontgiften en verjongen de huid. Elke HydroPeptide behandeling én verzorging bestrijdt de tekenen van veroudering, keer op keer, en biedt de mogelijkheid om de verzorging te personaliseren om zo ook huidproblemen te behandelen.

Nimue

Nimue producten en behandelingen zijn gebaseerd op uitzonderlijke ingrediënten, die worden vervaardigd aan internationaal erkende laboratoria. De wetenschappers houden zich aan hoge kwaliteitsstandaarden om zodoende te verzekeren dat ieder product kwalitatief hoogwaardig is en voldoet aan de verwachtingen van de veeleisende klant.

Ingrediënten:

In de producten worden  de nieuwste wetenschappelijke ingrediënten gebruikt. Deze worden gewonnen uit biotechnologische en natuurlijke bronnen. Alle werkstoffen zijn natuurlijk en plantaardig, er worden geen kunstmatige werkstoffen en parabenen gebruikt.

Alles is vrij van geur- kleurstoffen en parfums. Niet op dieren getest en van de meeste producten is er een Refill verkrijgbaar. Producten bevatten geen agressieve stoffen, minerale oliën, lanoline, formaldehyde of synthetische geurstoffen en zijn getest in vitro en vivo.

De filosofie

Met een hoogst effectief maar makkelijk resultaat georiënteerde benadering in de behandeling en producten ervaren zowel de huidspecialist als consument een prachtig resultaat.

Me-Line 

Pigmentvlekken behandelen met Me-Line.

Pigmentvlekken behandelen is zeer goed mogelijk. Zeker met de allernieuwste ontwikkelingen met de producten van Me-Line. Deze zijn hier speciaal voor ontwikkeld. Het is vaak een lang traject maar de resultaten zijn erg goed. Belangrijk is wel dat je je na de behandeling goed aan de regels houdt ivm zon en thuisgebruik van producten. Doe je dit niet dan zal dit het resultaat beïnvloeden.

Hoe ontstaat pigment?

Teveel aan pigment of hyperpigmentatie kan worden omschreven als een huid die een onregelmatige huidskleur vertoont waarbij de oorzaak zowel inwendig als uitwendig kan zijn. Een van de meest negatieve invloeden is blootstelling aan UV-licht. Het resultaat is een overproductie aan melanine ( gekleurd pigment) als reactie van het afweersysteem.