ACNE THERAPIE

Anja Augustijn

Acnetherapie

Acne is een van de meest algemeen voorkomende huidaandoeningen bij de mens. Het is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Vaak wordt acne ook wel aangeduid als ‘jeugdpuistjes’ omdat veel jongeren in hun pubertijd last krijgen van deze huidaandoening. In deze levensfase ondergaat de huid namelijk onder invloed van androgene hormonen (mannelijke hormonen) allerlei veranderingen. De acne verdwijnt meestal rond het 25e levensjaar, maar kan ook op latere leeftijd nog actief zijn of (weer opnieuw) ontstaan.

Bij lichte acne blijft het bij een vette huid, mee-eters en enkele puistjes (rood bultje met een wit/gelig kopje erop). In ernstigere gevallen staan ontstekingen op de voorgrond en kunnen er ook pijnlijke onderhuidse knobbels of met talg gevulde holten (cysten) ontstaan, waarna geregeld ontsierende littekens te zien zijn.

Acne wordt over het algemeen door de patiënt als zeer hinderlijk en cosmetisch storend ervaren. Gelukkig is er tegenwoordig een scala aan behandelingen tegen acne voorhanden. Acne-patiënten kunnen bij mij terecht voor acne-therapie waarbij de huid op een professionele en hygiënische manier gereinigd wordt, zodat er samen gewerkt kan worden naar herstelling.

 

De nieuwe generatie derma-cosmeceutische huidverzorgingsproducten

De Nimue productrange is ontwikkeld in 1994 met het streven te dienen als voor en na behandeling bij medische behandelingen. Nimue wordt wereldwijd erkend om haar innovatieve technologieën, gebaseerd op de effectieve combinatie van bijzondere ingrediënten in combinatie met wetenschappelijk bewezen transfersystemen. Als vooraanstaand leider in de huidverzorgingsindustrie zijn wij trots op onze buitengewone kennis van de huid om verschillende huidcondities effectief te behandelen.

De behandelingen en de herstellende formules leveren optimale concentraties voedingsstoffen van farmaceutisch niveau, sublieme anti-oxidanten, phytoceuticals van superieure kwaliteit, peptiden en andere krachtige actieve ingrediënten. Deze formules werken onder de oppervlakte van de huid om de gezondheid en uitstraling van de huid actief te verbeteren.

Nimue staat bekend om haar moderne huidclassificatie concept (Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin, Interactive Skin) en een unieke filosofie gebaseerd op vier punten, huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

 

De Nimue 12 weken challenge

Een nieuwe huidverzorgingsroutine, met als doel zonder concealer en foundation de deur uitgaan en je toch zelfverzekerd voelen. Sounds good to me! De Nimue 12 Week Challenge is een uitdaging waarbij je verzorgingsproducten gebruikt die daadwerkelijk effect hebben en bij jóuw huid passen. Twaalf weken lang iedere dag de tijd nemen om de huid te reinigen en uitgebreid te verzorgen, met als resultaat dat je huid er in de dertiende week zó goed uitziet, dat je niet eens meer de behoefte hebt om foundation en/of concealer te dragen.

De Nimue 12 Week Challenge is geinspireerd door de #NoMakeUp trend en bewijst hoe onze effectieve en wetenschappelijk onderbouwde producten de gewenste resultaten geven. Dit zorgt voor zelfvertrouwen zodat je jouw foundation kan laten staan. Overigens is een stralende huid alles wat je nodig hebt!

  1. Begin met een huidanalyse bij Van Top Tot Teen. Of jouw huid nu behoort tot Environmentally Damaged, Hyperpigmented, Problematic of Interactive, de specifiek geformuleerde producten bieden oplossingen voor ieder huidprobleem.
  2. Aanschaf van de 12 Week Challenge kit voor de adviesprijs van € 599,- (Dat zijn 11 producten voor thuisgebruik en 4 professionele behandelingen). Je kunt ook starten met de ”originele” Nimue starter kits. De adviesprijs daarvan is € 79,50 exclusief behandelingen. Informeer bij een Nimue specialist voor de mogelijkheden.
  3. Voor de 4 professionele behandelingen en de producten volg ons het advies op. Naarmate je de producten gebruikt en de behandelingen ondergaat zal je veranderingen aan je huid ervaren.
  4. Deel je voor & na foto’s met jouw Nimue huidspecialist en op je persoonlijke online ‘Voor en Na pagina” om de vooruitgang te kunnen beoordelen.
  5. In week 13 voel je je zeker genoeg om foundation vrij de deur uit te gaan. Jouw huid zal stralen van gezondheid.

Ga jij de uitdaging aan? 

De 12 Week Challenge zorgt voor een transformatie in de diepere huidlagen dankzij vooruitstrevende en geconcentreerde formules om de gezondheid van de huid te herstellen en de huid zichtbaar te verfraaien.

Ga naar Van Top tot Teen Bergen op Zoom voor een gratis huidanalyse. Hier wordt de huidanalyse uitgevoerd door een professionele huidspecialist om het juiste huidtype of huidprobleem vast te stellen en een programma te maken afgestemd op jouw huid.

Dit zal ervoor zorgen dat je de allerbeste resultaten behaald met de 12 Week Challenge kit. Investeren in je huid geeft nu resultaat maar heeft ook voordelen op de lange termijn.

“Flawless skin doesn’t happen by accident, it happens by appointment.”

Tot ziens in ons centrum!